Commentaren: 91
 • #91

  Nienke, Koen en Pippa (donderdag, 13 juli 2023 19:12)

  Lieve Kim,
  Alles voor de eerste keer met Pippa en we hadden daar geen betere begeleiding bij kunnen krijgen. Je stond vanaf moment één voor ons klaar en kwam met de nodige tips en trics. In een mum van tijd zorgde jij er voor dat we meer zelfverzekerd werden in het ouderschap. Je hebt ons en Pippa helpen groeien. Daar zijn we je ontzettend dankbaar voor. We hadden geen betere kraamtijd kunnen voorstellen. Liefs Nienke, Koen en Pippa

 • #90

  Jacklynn (zondag, 09 juli 2023 18:20)

  Kim was onze kraamverzorgster tijdens de kraamweek. Ze heeft ons super goed geholpen. Kim bleef nooit te kort of te lang. Zonder dat we ergens om hoefden te vragen had Kim het voor ons geregeld. Daarnaast had Kim hele goede adviezen en antwoorden op onze vragen! We zouden het iedereen gunnen om een hulp zoals Kim in huis te hebben tijdens de kraamtijd.

 • #89

  Gopal, Rosemarijn en Lente Madou (vrijdag, 16 juni 2023 16:09)

  Lieve Kim,
  Wat hebben wij een heerlijke kraamweek gehad! Je hebt ons op een down to earth en hele gezellige manier zoveel praktische informatie gegeven, waar we ook na de kraamweek nog veel aan hebben.
  Verder was het heel fijn dat je er op lette dat wij ook goed rust namen, te beginnen bij de heerlijke ontbijtjes op bed :)
  Super bedankt, wellicht tot een volgende en we gaan je zeker aanraden!
  Liefs Gopal, Rosemarijn en Lente Madou

 • #88

  Patrick, Robin, Jimmy en Bobbi (donderdag, 25 mei 2023 09:25)

  Lieve Kim,
  Het was een heerlijke relaxte week, mede dankzij jouw geweldige hulp. De tips wbt borstvoeding hebben deze kraamtijd zoveel beter gemaakt! Hadden we jou ook maar gehad na de geboorte van onze zoon! Ook hoe je met Jimmy omging was geweldig. Zorgde bij ons voor veel rust, zodat we konden genieten van zijn zusje (of even bijslapen).
  Dankjewel voor al je hulp. Liefs ons

 • #87

  Camilla, Arjan en Mara (zaterdag, 01 april 2023 20:32)

  Lieve Kim, wat heb jij onze kraamweek tot een enorm fijne tijd gemaakt. We vonden het heel relaxed om jou in huis te hebben. Naast dat je heel lief, warm en vooral ook een gezellig mens bent, heb je voor veel ontspanning gezorgd. In het huishouden en de verzorging van onze dochter deed je precies wat nodig was, zonder de uren maar uit te zitten. Als het werk gedaan was en het goed was, ging je weer en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. We kunnen Kim aan iedereen aanraden.

 • #86

  Eveline, Joost & Sophie (donderdag, 23 maart 2023 15:20)

  Lieve Kim, wat zijn wij blij met jouw steun de afgelopen week! Na een vrij heftige bevalling heb je ons geweldig opgevangen. Dat ontbijtje op bed de eerste dag thuis zullen wij nooit vergeten, het gaf ons zoveel rust en liet ons weer even “landen” thuis. En ondertussen hielp je in het huishouden, met Sophie en ondersteunde mij met het kolven. Bij een volgende ga ik je zeker weer vragen :)

 • #85

  Maxine, Ruben, Kamal en Jovi (maandag, 20 maart 2023 21:54)

  Wat een super steun hadden wij aan Kim! Alle doorgewinterde kennis brengt ze zo soepel over. Kennis en tips waarvan je later pas écht beseft hoe onmisbaar ze eigenlijk zijn! Daarnaast hadden we het ook niet overleefd als we als kersverse papa en mama niet wat blokjes konden slapen in de eerste dagen. Vooral voor moeder na een zware (na)bevalling. Maar dit kon doordat Kim er was. En met haar in huis kunnen alle verse ouders niet anders dan totaal gerust zijn. Dankjewel voor alles!

 • #84

  Yin, Kalun & Rosie (vrijdag, 10 maart 2023 17:59)

  Lieve Kim,
  Wat heb je ons een mooie kraamweek gegeven. Als kersverse ouders wisten wij niet wat ons te wachten stond. Van het verschonen van luiers, tot het geven van borstvoeding en de zorg die je gaf aan onze Rosie — zonder jou hadden we niet door de kraamweek kunnen komen. We zijn jou en Danielle ontzettend dankbaar voor alle eerste keertjes, tips en handigheden. Je hebt ons ‘the gift of parenting’ gegeven (in ieder geval de eerste stapjes). De volgende zal nog wel even duren, maar we kijken er nu al naar uit.
  Groeten,
  Yin, Kalun & Rosie

 • #83

  Michelle Maas (zaterdag, 14 januari 2023 12:00)

  Wij waren super blij met Kim! Ze heeft al onze vragen beantwoord en heeft ons meer zelfvertrouwen gegeven met onze dochter Mila. Daarnaast zorgde ze dat wij even konden rusten als zij er was. Het was ook fijn dat ze zelf initiatief nam om wat dingen in het huishouden te doen. En niet te vergeten; ze is ook heel gezellig om gewoon lekker mee te kletsen!
  Kortom, wij zouden Kim bij iedereen aanraden.

 • #82

  Floor van de Reep (vrijdag, 23 december 2022 13:20)

  Lieve Kim,
  Bedankt voor de fijne dagen van de kraamweek!
  De rust, kennis en het vertrouwen dat je ons hebt gegeven als kersverse ouders met ons kleine ventje was echt heel erg fijn!
  Het geduld dat je had met voor ons gevoel soms eindeloos veel vragen heeft enorm geholpen om ons zelfverzekerd te voelen in de zorg voor Aegeas.
  We vonden het ook heel gezellig met jou. Voor de toekomstige ouders kunnen we jou zeker aanraden! Veel liefs van Aegeas, Alex, mij en een pootje van Barley^^,

 • #81

  Khymo Sophie en baby Lilly (dinsdag, 11 oktober 2022 09:38)

  Kim kwam bij ons gezin thuis voor ons tweede kindje. Na vorige keer geen fijne kraamzorg te hebben gehad waren wij heel blij dat Kim er was. Ze zag goed wat er nodig was voor ons als gezin. Heel erg bedankt Kim voor de fijne tijd!

 • #80

  Byou, John en Benjamin (zaterdag, 24 september 2022 10:00)

  Aangezien wij ‘s avonds laat pas thuis kwamen kwam Kim de volgende ochtend. Toen zij aankwam trof zij ons redelijk in “paniek”. 2 kersverse ouders die de hele nacht geen oog hadden dichtgedaan want tja, wat moet je eigenlijk doen met zo een baby? Toen zij die middag weg ging waren we meteen al gerust gesteld en zelfverzekerd voor de komende nacht. Ook in de dagen die daarop volgde heeft Kim ons alles met geduld uitgelegd en al onze vragen beantwoord. Buiten dat is Kim ook nog eens heel erg gezellig, en dat kan elke vrouw die net bevallen is wel gebruiken ;-).
  Dankjewel lieve Kim voor alle goede zorgen!

 • #79

  Patricia Leutscher (donderdag, 30 juni 2022 07:41)

  Kim is bij ons geweest na de geboorte van onze zoons. Beide keren hebben we dankzij Kim veel zelfvertrouwen opgebouwd en creëerde ze een groot gevoel van rust. Veel van haar tips brengen we nog dagelijks in praktijk. Daarnaast was het vooral ook heel gezellig. Kim is gezellig, heeft een goed gevoel voor humor en het is fijn om haar om je heen te hebben!

 • #78

  Kim en Darryll (zaterdag, 18 juni 2022 20:57)

  Kim is weer heerlijk bij ons komen kramen. We kende Kim al, omdat ze er bij ons eerste zoontje ook was.
  Super fijne zorg, heel relaxt, ondanks de tweede toch fijn om iemand te hebben om al je vragen te beantwoorden en te helpen in deze overweldigende nieuwe gezinssituatie. Kim is naast dat ze een lieverd is, professioneel in haar werk . Heel blij dat je weer bij ons geweest bent. Wie weet zien we je ooit weer terug bij een derde!!!

 • #77

  Pauline, David, Leo en Nina (vrijdag, 13 mei 2022 10:51)

  Lieve Kim,
  Bedankt voor de fijne eerste dagen van de kraamweek, en zeker ook voor de hulp na de onverwachte nachtelijke thuisbevalling. De rust, het vertrouwen en de kennis die je ons gegeven hebt waren precies wat we nodig hadden. We vonden het ook heel gezellig met jou. Voor de toekomstige ouders kunnen we jou zeker aanraden! Met Danielle waren we even blij.
  Liefs en een vrolijk geluidje van Nina

 • #76

  Remi, Chantal en Mila (vrijdag, 22 april 2022 11:44)

  Wat een toffe eerste week!! Kim heeft ons super op weg geholpen als beginnende ouders. We hebben tips en tricks van haar gekregen over: voeden, verschonen, laten boeren en allerlei zaken over Mila. Wat een goede zorg hebben wij van haar ontvangen. Zo leuk, dat we haar hebben uitgenodigd bij ons op de BBQ.

 • #75

  Shirley smit (dinsdag, 12 april 2022 09:26)

  Voor ons een hele mooie en speciale tijd! Super fijn om dan iemand om je heen te hebben die er voor je is en je op je gemak stelt! Bedankt voor de goede zorgen en alle adviezen en tips! Ik zal je bij iedereen aanraden in onze omgeving!!

 • #74

  Johan, Sharella, Luna en Lilly (dinsdag, 22 maart 2022 20:14)

  Hele fijne kraamweek gehad met Kim!

  Kim is super behulpzaam doet lekker haar ding, is gezellig en heel lief voor ons en onze meiden geweest.
  Geeft fijne tips en durft ook te zeggen wat wel en niet goed voor je is.
  Kim wordt door ons bij iedereen aangeraden!
  Echt een topper!

 • #73

  Deirdre en Max & meisjes (donderdag, 30 december 2021 14:35)

  Het was een erg fijne kraamweek met Kim. Valkundig en erg relaxed, ook al was het hier erg druk met hond en twee oudere kinderen. Ik ga je aanraden bij mijn vriendinnen, die hopelijk in de toekomst ook moeder worden. Bedankt voor alles.
  Liefs

 • #72

  Sjelique en Andrea (dinsdag, 14 december 2021 17:22)

  Kim is een super lieve en aardige meid. Spontaan en ook behulpzaam. Volledig op ons gemak als ze er was met de huisklusjes en ook met de baby.
  Ik moest helaas tussendoor weg en Kim bleef alleen met de baby en daar had ik geen moeite mee!
  Echter zegt ze ook waar t op staat en dat heb je soms echt nodig om even tot je zelf te komen!
  Lieve Kim, je hebt ons door een super moeilijke week geholpen en we zijn je daar dankbaar voor!
  Xx Sjelique en Andrea
  Al met al een dikke 10!!

 • #71

  Marije, Bennie en Chrissie (zaterdag, 20 november 2021 14:44)

  Wat een fijne kraamhulp is Kim voor ons geweest. Ze was als eerst een heel fijn persoon om in huis te hebben, dat voelt met Kim al snel vertrouwd. We hebben een hoop aan haar gehad in deze eerste onzekere tijd. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met het opstarten van de borstvoeding. We konden altijd voor vragen bij haar terecht. Bedankt voor alles lieve Kim en bij een tweede kindje weten we jou zeker weer te vinden!

 • #70

  Cees en Erica (donderdag, 18 november 2021 14:56)

  Na de bevalling van mijn zoon Cees, was Kim het tweede cadeau wat ik kreeg.
  Wij gunnen iedereen een Kim tijdens de kraamweek.
  'Grote avonturen beginnen klein,' het was een genot om onze eerste stappen samen met Kim te mogen zetten. Kim is vakkundig, liefdevol, recht door zee, een aanpakker, onderzoeker en alles met veel humor. Tranen hebben we gelachen en soms, heel even, ook gehuild. Bij Kim mag je zijn wie je bent, zonder oordeel verleent zij de best mogelijke zorg.

  Allerliefst Kim, dank je wel dat je ons samen op weg hebt geholpen aan het grootste avontuur van ons leven. We denken met veel warme herinneringen terug aan onze kraamperiode.

  Liefs, Cees en Erica

 • #69

  Pim Renske Indiana Mozi (maandag, 08 november 2021 10:45)

  Kim was net als bij ons eerste kindje weer zo verschrikkelijk lief en kundig. Als Kim er is, dan is er rust en vertrouwen; was ons betreft het allerbelangrijkste in de kraamweek. Kim is een ultieme professional met een groot hart voelt fantastisch aan wat ons gezin nodig heeft. Veel liefs van ons.

 • #68

  Fleur, Rien & Boaz (donderdag, 04 november 2021 10:11)

  Lieve Kim,

  Dankjewel voor de goede zorgen! Je hebt ons elke dag alle hulp en uitleg gegeven die wij nodig hadden om een goede start met Boaz te kunnen maken. Daarnaast heb je ons lekker in de watten gelegd en kijken wij terug op een fijne kraamweek. We hopen je bij een volgende zeker weer terug te zien!

  Veel liefs,
  Fleur & Rien

 • #67

  Jan, Eefje en kids (maandag, 27 september 2021 16:51)

  Liefdevol, zorgzaam en met volledige aandacht en inzet heb jij ons begeleid afgelopen week lieve Kim.
  En ondanks dat we alles al een keer meegemaakt hadden had jij toch nog veel goede tips voor ons.
  We kunnen het na jouw goede zorgen helemaal alleen maar gaan je toch missen (en de kids al helemaal).
  Heel veel dank en liefs van ons!

 • #66

  Frank, Danielle en Beer (dinsdag, 21 september 2021 11:54)

  Lieve Kim,
  We hebben een fijne kraamweek gehad, mede dankzij jou. Je had veel praktische tips, bent heel fijn en gezellig in de omgang en maakt alles gemakkelijker; zonder dat we het door hadden is de was gedaan en de stofzuiger er doorheen gehaald. We hebben na deze week het zelfvertrouwen het te kunnen!
  Nogmaals bedankt!
  Liefs Frank, Danielle en Beer

 • #65

  Pien, Jonathan & Jackie (donderdag, 09 september 2021 16:41)

  Lieve Kim,

  Ontzettend bedankt voor al je goede zorgen tijdens onze kraamweek. Je bent een lekkere doorpakker en hebt ons binnen no time alle kneepjes van het prille ouderschap bijgebracht. We hebben genoten van je aanwezigheid en je gezelligheid. Ik ben blij dat we je over 2 maanden weer mogen zien als je bij mijn zus de kraamzorg gaat verlenen!

  Heel veel liefs,
  Jona, Pien & Jackie

 • #64

  Odette (woensdag, 18 augustus 2021 19:52)

  Lieve Kim, super bedankt voor je aanwezigheid, hulp en kennis tijdens onze bevalling en daarna. Het voelde zo natuurlijk en vertrouwd dat jij er was, en je aanwezigheid was zo fijn voor ons! Ook dank voor alle mooie foto's en zelfs video! Helaas kon je niet de gehele kraamperiode bij ons zijn, maar toch zullen we je nooit vergeten!!! Heel veel liefs Joaquin, Odette en Vigo

 • #63

  Berend, Niels en Evelien (donderdag, 05 augustus 2021 17:01)

  Wat zijn wij blij dat wij jou als ondersteuning hadden tijdens onze kraamweek. Jouw nuchtere no-nonsense aanpak heeft ervoor gezorgd dat wij nog relaxere ouders voor Berend kunnen zijn. Je hebt ons heel veel geleerd met zoveel liefde en passie voor het vak. En met al jouw tips en trics gaan wij vol zelfvertrouwen de volgende fase van ons prille ouderschap in. Dankjewel Kim!

 • #62

  Kitty, Mohamed & Ayden (vrijdag, 30 juli 2021 17:09)

  Kim je bent echt een topper! Mede door jou hebben wij ontzettend genoten van de eerste kraamweek. Je hebt ons zeer geduldig en uitgebreid alles uitgelegd en onzekerheden uit de wereld geholpen. Je bent een zeer goede kraamverzorger met veel kennis en doet het verzorgen echt met liefde en passie. Wij vonden het ontzettend fijn dat jij onze kraamhulp was en mede door jou hulp en bekwaamheid kunnen wij nu intens en zelfverzekerd genieten van onze zoon. Bij ons volgende kleintje willen wij jou er zeker weer bij hebben!

 • #61

  Michiel, Maryse & Aimée (dinsdag, 20 juli 2021 12:05)

  Lieve Kim,

  Heel erg bedankt voor de droom kraamweek die we met jou hebben gehad!

  Jouw liefdevolle, relaxte en kundige hulp zorgde ervoor dat wij vanaf het begin vol vertrouwen en ontspannen waren. En inmiddels weten we: Ontspannen ouders = ontspannen baby! ;)

  Veel liefs

 • #60

  Boaz, Shera & Lucy (zaterdag, 17 juli 2021 16:35)

  Lieve Kim,
  Door al jouw ervaring en liefde voor baby’s hebben wij een fantastische kraamweek gehad.
  Het was een leerzame en gezellige tijd. Ik hoop dat veel kersverse moeders zo’n start met jou mogen beleven.
  Heel veel liefs

 • #59

  Stephanie , Scott & Blue (woensdag, 14 juli 2021 11:45)


  Lieve Kim,

  Bedankt voor alles wij hadden ons géén betere kraamverzorgster kunnen wensen.

  Meteen de 1e dag iemand over de vloer bij een nieuwe fase in ons leven ,spannend ,eng maar nee door kim haar ervaring ,vakbekwaamheid ,liefde , passie en humor voelde alles meteen goed.
  Het was meteen fijn ,puur en voelde vertrouwd toen ze er was.
  Kim geeft je kennis ,tips en trick , helpt waar nodig in het huishouden ,niks is te veel gevraagd ze zorgt voor jou ,je kleintje en papa vergeet ze ook niet ,maar ze zorgt voor al dat je zelfverzekerd wordt als kers verse ouders.
  Soms nog even een appje om te kijken of alles wel goed gaat.
  Ik zou kim bij iedereen aanraden!!

  Lieve kim bedankt voor alles de 1e ochtend zonder jouw en ja gek maar waar mama ,papa en die kleine missen je al.

  Liefs,
  Stephanie ,Scott & Blue

 • #58

  Flore Selen (woensdag, 09 juni 2021 18:38)

  Wij hebben net een weekje kraamzorg afgesloten. Wat een fijne week!!! Kim is super prettig als kraamzorg. Duidelijk. Behulpzaam. Veel geleerd. Geduldig. Ronduit geweldige kraamzorg.

 • #57

  Veronique & Jeffrey & Daniëlla (woensdag, 09 juni 2021 15:52)

  Lieve Kim,
  Als er ooit nog een kleine komt, ben jij de eerste waar wij aan denken! Wij hebben het onzettend fijn met je gehad in de kraamweek, zoveel van je geleerd. Zelfs de kraambezoek in de watten gelegd. Ik heb onzettend veel rust kunnen krijgen in deze periode. Wij waren/zijn heel blij met jou als kraamverzorgster, echt geweldig! Wij zullen je in iedergeval missen. Heel veel groetjes van Veronique, Jeffrey en een dikke knuffel van Daniëlla.

 • #56

  Leanne van Houten (zaterdag, 29 mei 2021 11:09)

  Lieve Kim,

  Wat hebben we een top week gehad. Heel erg bedankt voor alle hulp! Ookal vond je het een beetje "saai". We hebben van je genoten!

  Ik kan Kim aan iedereen aanraden wat een topper!

  Liefs

 • #55

  Marie (zondag, 23 mei 2021 17:39)

  Lieve Kim,

  Je bent nog maar een paar daagjes weg maar we missen je nu al! We hebben we en mega fijne kraamweek met je gehad. We hebben super veel gehad aan al je kennis, tips en tricks voor Ollie. Daarnaast de rust, gezelligheid en het bouwen van ons zelfvertrouwen heeft ons enorm veel goed gedaan.
  Ik zou iedereen een Kim gunnen in hun kraamweek!

  Veel dank en mochten er ooit nog meer kindjes komen dan weten we je zeker te vinden�

  Heel veel dank lieve Kim.

  Veel liefs, Daan, Marie en kleine Ollie

 • #54

  Tamar & Bart (dinsdag, 04 mei 2021 10:22)

  Lieve Kim,

  Wij hebben een Hele fijne ervaring gehad met jou afgelopen kraamweek. Je was heel behulpzaam en we hebben fijne tips en tricks gekregen voor onszelf en de kleine jongen. We stellen je nuchtere benadering zeer op prijs omdat wij dat zelf ook zijn. Je hebt ons goed op weggeholpen en het vertrouwen gegeven dat we nodig hebben.

  Wij raden Kim zeker aan als Kraamzorg!

  Veel liefs
  Bart & tamar

 • #53

  Wouter, Hidde & Charlotte (donderdag, 22 april 2021 10:26)

  Lieve Kim,

  Bedankt voor de fijne kraamweek. We hebben zoveel aan je tips, adviezen en fijne gesprekken gehad. Naast je kundigheid was het ook altijd gezellig met jou. De combinatie van hulp en gezelligheid en een positieve instelling, maakt dat wij met een heel goed gevoel terugkijken op deze week.
  Je voelde heel goed aan waar en hoe je ons kon bijstaan in de kraamweek. Je gaf je advies maar liet ons ook altijd vrij in de keuze. Je heb ons zelfvertrouwen gegeven bij de verzorging van ons kindje.
  We zullen je aanwezigheid missen!
  Als je opzoek bent naar de beste kraamhulp, dan ben je bij Kim aan het juiste adres!

  Bedankt voor je hulp en mochten we ooit in de toekomst een tweede kindje krijgen, dan weet ik je te vinden ;)

  Heel veel liefs,
  Wouter, Charlotte en de kleine Hidde

 • #52

  Angelle (zondag, 18 april 2021 11:26)

  Lieve Kim, we willen je heel erg bedanken voor de goede zorgen. Wat ben je toch een fijn mens! We missen je gezelligheid! Heel veel liefs Tim en Angelle Tyler en Dylan

 • #51

  Irene en Leon (maandag, 08 maart 2021 16:20)

  We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Kim. Ze is heel relaxed en zorgzaam waardoor we meteen op ons gemak waren. Verder was ze erg lief voor zowel de baby als onze oudste dochter. We zullen je aanwezigheid missen!

 • #50

  Saida and TOm Snakkers (maandag, 22 februari 2021 12:38)

  We were very lucky to have Kim as a maternity care specialist to help us during the first week after the birth of our daughter. With her extensive experience along with the positive attitude and flexibility, we were able to learn all the "ins and outs" of taking care of our newborn fast and without stress. We immediately had a good connection with Kim and we would definitely recommend her to anyone.
  We have beautiful and fond memories of the first week with our daughter together with Kim.

  Thank you, Kim!

  Saida and Tom

 • #49

  Annemarie & Niels (maandag, 18 januari 2021 10:05)

  Er komt zoveel op je af tijdens je kraamweek, vooral bij een eerste kindje. Kim heeft ons ontzettend goed en fijn geholpen in deze nieuwe fase van ons leven. Wij raden iedereen Kim aan!
  Ze heeft ons van alles geleerd en uitgelegd, en nam er echt de tijd voor. En als de kleine even lag te slapen liep ze met de stofzuiger door het huis ;)
  Kim, mochten we ooit een tweede krijgen, kom je dan naar ons nieuwe huis in Utrecht om weer onze kraamverzorgster te zijn? We willen niemand anders!

 • #48

  Richard en Sanja (dinsdag, 05 januari 2021 21:21)

  Wat waren wij blij toen Kim bij ons de voordeur binnen kwam. Bij een eerste kind weet je niet wat je kan verwachten maar Kim heeft ons alle fijne kneepjes geleerd en ons het vertrouwen gegeven dat we het goed doen.
  We denken met veel plezier terug aan de ochtenden waarin we met een dosis humor en nuchterheid onze slapeloze nachten evalueerden.
  We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen.
  Kim bedankt voor de goede zorg en we hopen dat je je snoepreisje naar New York nog krijgt :)

  Liefs Richard en Sanja

 • #47

  Bob en Lotje (dinsdag, 24 november 2020 15:25)

  Ondanks dat onze zoon te vroeg geboren werd, was het door de flexibiliteit van Kim geen probleem om toch bij ons thuis de kraamzorg te verlenen. Kim is heel ervaren en weet precies waar ze mee bezig is. Ze geeft handige tips en heeft aandacht voor het geven van borstvoeding. Kim voelde precies aan wat onze behoeftes waren en weet van aanpakken. Wij hadden ons geen meer betrokken en lievere kraamhulp kunnen wensen en wij raden Kim dan ook aan ieder gezin aan!!

 • #46

  Richard & Judith (woensdag, 18 november 2020 17:21)

  Wij gunnen aan iedereen iemand als Kim tijdens de kraamweek! Veel verstand van zaken, goede tips, gezellig en super lief tegen zowel onze pasgeboren dochter als oudste dochter. Mede door Kim hebben we een hele fijne kraamweek gehad. We gaan je missen!!

 • #45

  Rick & Roos (dinsdag, 17 november 2020)

  Wij raden Kim zeker aan als kraamverzorgster. Tijdens mijn zwangerschap hield Kim contact met ons door af en toe een berichtje te sturen om te vragen hoe het ging. Hierdoor kon je al een beetje een band opbouwen. Op 7 november 2020 is onze prachtige dochter geboren, alleen wel drie weken te vroeg. Kim stond de volgende dag voor ons klaar en heeft ons geholpen bij al onze vragen. Door de ervaring van Kim en alle tips die zij voor ons had konden wij onze dochter leren kennen en haar alles bieden wat ze nodig had. Er komt veel op je af maar Kim bood een luisterend oor en zet je als ouders in je kracht. Wij kijken met veel plezier terug op onze kraamweek.
  Kim, nogmaals bedankt voor de goede zorgen. Liefs Rick, Roos & Feline

 • #44

  Wendy Balhan (maandag, 16 november 2020 19:41)

  Op 9 december 2018 hebben we ook een review geschreven. Onze tweede zoon werd toen geboren. Onze 'tante Kim' wilden wij weer uitnodigen mochten we in verwachting raken, want wat hadden we toen een fijne kraamweek. Op 29 oktober 2020 bevallen van een zoon en we hebben weer een hele fijne kraamweek gehad met Kim. Kim is behulpzaam, open, heeft kennis van zaken, gezellig, blend in met het gezin, waardoor alles goed en vertrouwd voelt. Ik was na 24 uur al ontslagen uit het ziekenhuis na een keizersnede, Kim heeft ons goed opgevangen en de zorg overnemen heb ik als zeer prettig ervaren. Onzekerheden weggenomen en alle vragen kunnen beantwoorden. Ze is een echte topper. Ons gezin is nu compleet, en ze kan dus niet nog eens komen kramen, maar anders hadden we haar zeker weer gekozen. Kim ik weet zeker dat jij nog heel veel gezinnen blij gaat maken met jouw aanwezigheid. Succes!

 • #43

  Niki, Dirk & Bowie (donderdag, 29 oktober 2020 12:21)

  Wat was het fijn om Kim in huis te hebben. Vanaf het begin tot na de kraamweek, is Kim erg betrokken geweest. Door haar liefde voor kinderen en haar professionaliteit, is onze kraamweek een stuk makkelijker geworden en konden wij met al onze vragen bij haar terecht. En daarnaast was het ook gezellig!
  Deze toch wel intense en nieuwe periode, had ik met niemand anders willen en kunnen delen dan met Kim. Dank je wel dat wij ons zo vertrouwd hebben gevoeld en dat je ons hebt geholpen met de onzekerheid die het nieuwe moederschap met zich mee brengt. Hopelijk ben je er weer, mochten wij nog een klein mensje op de wereld zetten.
  Liefs!

 • #42

  Marloes (+ man & dochters) (dinsdag, 27 oktober 2020 13:24)

  Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor onze kraamweek met Kim. Bij de zorg voor een pasgeboren baby zijn er vele wegen die naar Rome leiden. Kim kent ze op haar duim. Zonder je een richting op te duwen, deelt ze haar kennis en wandel je vol vertrouwen je eigen weg. Als je van het pad afraakt, stuurt ze je geruisloos bij of zoekt ze actief mee naar oplossingen. Kraamzorg naar mijn hart!
  Dat Kim daarnaast een keiharde werker is, huishoudelijke klussen klaart in een handomdraai, vrolijk, gezellig en superlief is voor de 'grote zus van drie', maakte dat ik met de kraamtranen in mijn ogen afscheid nam. Kim, dankjewel voor deze super beginweek!