Commentaren: 65
 • #65

  Pien, Jonathan & Jackie (donderdag, 09 september 2021 16:41)

  Lieve Kim,

  Ontzettend bedankt voor al je goede zorgen tijdens onze kraamweek. Je bent een lekkere doorpakker en hebt ons binnen no time alle kneepjes van het prille ouderschap bijgebracht. We hebben genoten van je aanwezigheid en je gezelligheid. Ik ben blij dat we je over 2 maanden weer mogen zien als je bij mijn zus de kraamzorg gaat verlenen!

  Heel veel liefs,
  Jona, Pien & Jackie

 • #64

  Odette (woensdag, 18 augustus 2021 19:52)

  Lieve Kim, super bedankt voor je aanwezigheid, hulp en kennis tijdens onze bevalling en daarna. Het voelde zo natuurlijk en vertrouwd dat jij er was, en je aanwezigheid was zo fijn voor ons! Ook dank voor alle mooie foto's en zelfs video! Helaas kon je niet de gehele kraamperiode bij ons zijn, maar toch zullen we je nooit vergeten!!! Heel veel liefs Joaquin, Odette en Vigo

 • #63

  Berend, Niels en Evelien (donderdag, 05 augustus 2021 17:01)

  Wat zijn wij blij dat wij jou als ondersteuning hadden tijdens onze kraamweek. Jouw nuchtere no-nonsense aanpak heeft ervoor gezorgd dat wij nog relaxere ouders voor Berend kunnen zijn. Je hebt ons heel veel geleerd met zoveel liefde en passie voor het vak. En met al jouw tips en trics gaan wij vol zelfvertrouwen de volgende fase van ons prille ouderschap in. Dankjewel Kim!

 • #62

  Kitty, Mohamed & Ayden (vrijdag, 30 juli 2021 17:09)

  Kim je bent echt een topper! Mede door jou hebben wij ontzettend genoten van de eerste kraamweek. Je hebt ons zeer geduldig en uitgebreid alles uitgelegd en onzekerheden uit de wereld geholpen. Je bent een zeer goede kraamverzorger met veel kennis en doet het verzorgen echt met liefde en passie. Wij vonden het ontzettend fijn dat jij onze kraamhulp was en mede door jou hulp en bekwaamheid kunnen wij nu intens en zelfverzekerd genieten van onze zoon. Bij ons volgende kleintje willen wij jou er zeker weer bij hebben!

 • #61

  Michiel, Maryse & Aimée (dinsdag, 20 juli 2021 12:05)

  Lieve Kim,

  Heel erg bedankt voor de droom kraamweek die we met jou hebben gehad!

  Jouw liefdevolle, relaxte en kundige hulp zorgde ervoor dat wij vanaf het begin vol vertrouwen en ontspannen waren. En inmiddels weten we: Ontspannen ouders = ontspannen baby! ;)

  Veel liefs

 • #60

  Boaz, Shera & Lucy (zaterdag, 17 juli 2021 16:35)

  Lieve Kim,
  Door al jouw ervaring en liefde voor baby’s hebben wij een fantastische kraamweek gehad.
  Het was een leerzame en gezellige tijd. Ik hoop dat veel kersverse moeders zo’n start met jou mogen beleven.
  Heel veel liefs

 • #59

  Stephanie , Scott & Blue (woensdag, 14 juli 2021 11:45)


  Lieve Kim,

  Bedankt voor alles wij hadden ons géén betere kraamverzorgster kunnen wensen.

  Meteen de 1e dag iemand over de vloer bij een nieuwe fase in ons leven ,spannend ,eng maar nee door kim haar ervaring ,vakbekwaamheid ,liefde , passie en humor voelde alles meteen goed.
  Het was meteen fijn ,puur en voelde vertrouwd toen ze er was.
  Kim geeft je kennis ,tips en trick , helpt waar nodig in het huishouden ,niks is te veel gevraagd ze zorgt voor jou ,je kleintje en papa vergeet ze ook niet ,maar ze zorgt voor al dat je zelfverzekerd wordt als kers verse ouders.
  Soms nog even een appje om te kijken of alles wel goed gaat.
  Ik zou kim bij iedereen aanraden!!

  Lieve kim bedankt voor alles de 1e ochtend zonder jouw en ja gek maar waar mama ,papa en die kleine missen je al.

  Liefs,
  Stephanie ,Scott & Blue

 • #58

  Flore Selen (woensdag, 09 juni 2021 18:38)

  Wij hebben net een weekje kraamzorg afgesloten. Wat een fijne week!!! Kim is super prettig als kraamzorg. Duidelijk. Behulpzaam. Veel geleerd. Geduldig. Ronduit geweldige kraamzorg.

 • #57

  Veronique & Jeffrey & Daniëlla (woensdag, 09 juni 2021 15:52)

  Lieve Kim,
  Als er ooit nog een kleine komt, ben jij de eerste waar wij aan denken! Wij hebben het onzettend fijn met je gehad in de kraamweek, zoveel van je geleerd. Zelfs de kraambezoek in de watten gelegd. Ik heb onzettend veel rust kunnen krijgen in deze periode. Wij waren/zijn heel blij met jou als kraamverzorgster, echt geweldig! Wij zullen je in iedergeval missen. Heel veel groetjes van Veronique, Jeffrey en een dikke knuffel van Daniëlla.

 • #56

  Leanne van Houten (zaterdag, 29 mei 2021 11:09)

  Lieve Kim,

  Wat hebben we een top week gehad. Heel erg bedankt voor alle hulp! Ookal vond je het een beetje "saai". We hebben van je genoten!

  Ik kan Kim aan iedereen aanraden wat een topper!

  Liefs

 • #55

  Marie (zondag, 23 mei 2021 17:39)

  Lieve Kim,

  Je bent nog maar een paar daagjes weg maar we missen je nu al! We hebben we en mega fijne kraamweek met je gehad. We hebben super veel gehad aan al je kennis, tips en tricks voor Ollie. Daarnaast de rust, gezelligheid en het bouwen van ons zelfvertrouwen heeft ons enorm veel goed gedaan.
  Ik zou iedereen een Kim gunnen in hun kraamweek!

  Veel dank en mochten er ooit nog meer kindjes komen dan weten we je zeker te vinden�

  Heel veel dank lieve Kim.

  Veel liefs, Daan, Marie en kleine Ollie

 • #54

  Tamar & Bart (dinsdag, 04 mei 2021 10:22)

  Lieve Kim,

  Wij hebben een Hele fijne ervaring gehad met jou afgelopen kraamweek. Je was heel behulpzaam en we hebben fijne tips en tricks gekregen voor onszelf en de kleine jongen. We stellen je nuchtere benadering zeer op prijs omdat wij dat zelf ook zijn. Je hebt ons goed op weggeholpen en het vertrouwen gegeven dat we nodig hebben.

  Wij raden Kim zeker aan als Kraamzorg!

  Veel liefs
  Bart & tamar

 • #53

  Wouter, Hidde & Charlotte (donderdag, 22 april 2021 10:26)

  Lieve Kim,

  Bedankt voor de fijne kraamweek. We hebben zoveel aan je tips, adviezen en fijne gesprekken gehad. Naast je kundigheid was het ook altijd gezellig met jou. De combinatie van hulp en gezelligheid en een positieve instelling, maakt dat wij met een heel goed gevoel terugkijken op deze week.
  Je voelde heel goed aan waar en hoe je ons kon bijstaan in de kraamweek. Je gaf je advies maar liet ons ook altijd vrij in de keuze. Je heb ons zelfvertrouwen gegeven bij de verzorging van ons kindje.
  We zullen je aanwezigheid missen!
  Als je opzoek bent naar de beste kraamhulp, dan ben je bij Kim aan het juiste adres!

  Bedankt voor je hulp en mochten we ooit in de toekomst een tweede kindje krijgen, dan weet ik je te vinden ;)

  Heel veel liefs,
  Wouter, Charlotte en de kleine Hidde

 • #52

  Angelle (zondag, 18 april 2021 11:26)

  Lieve Kim, we willen je heel erg bedanken voor de goede zorgen. Wat ben je toch een fijn mens! We missen je gezelligheid! Heel veel liefs Tim en Angelle Tyler en Dylan

 • #51

  Irene en Leon (maandag, 08 maart 2021 16:20)

  We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Kim. Ze is heel relaxed en zorgzaam waardoor we meteen op ons gemak waren. Verder was ze erg lief voor zowel de baby als onze oudste dochter. We zullen je aanwezigheid missen!

 • #50

  Saida and TOm Snakkers (maandag, 22 februari 2021 12:38)

  We were very lucky to have Kim as a maternity care specialist to help us during the first week after the birth of our daughter. With her extensive experience along with the positive attitude and flexibility, we were able to learn all the "ins and outs" of taking care of our newborn fast and without stress. We immediately had a good connection with Kim and we would definitely recommend her to anyone.
  We have beautiful and fond memories of the first week with our daughter together with Kim.

  Thank you, Kim!

  Saida and Tom

 • #49

  Annemarie & Niels (maandag, 18 januari 2021 10:05)

  Er komt zoveel op je af tijdens je kraamweek, vooral bij een eerste kindje. Kim heeft ons ontzettend goed en fijn geholpen in deze nieuwe fase van ons leven. Wij raden iedereen Kim aan!
  Ze heeft ons van alles geleerd en uitgelegd, en nam er echt de tijd voor. En als de kleine even lag te slapen liep ze met de stofzuiger door het huis ;)
  Kim, mochten we ooit een tweede krijgen, kom je dan naar ons nieuwe huis in Utrecht om weer onze kraamverzorgster te zijn? We willen niemand anders!

 • #48

  Richard en Sanja (dinsdag, 05 januari 2021 21:21)

  Wat waren wij blij toen Kim bij ons de voordeur binnen kwam. Bij een eerste kind weet je niet wat je kan verwachten maar Kim heeft ons alle fijne kneepjes geleerd en ons het vertrouwen gegeven dat we het goed doen.
  We denken met veel plezier terug aan de ochtenden waarin we met een dosis humor en nuchterheid onze slapeloze nachten evalueerden.
  We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen.
  Kim bedankt voor de goede zorg en we hopen dat je je snoepreisje naar New York nog krijgt :)

  Liefs Richard en Sanja

 • #47

  Bob en Lotje (dinsdag, 24 november 2020 15:25)

  Ondanks dat onze zoon te vroeg geboren werd, was het door de flexibiliteit van Kim geen probleem om toch bij ons thuis de kraamzorg te verlenen. Kim is heel ervaren en weet precies waar ze mee bezig is. Ze geeft handige tips en heeft aandacht voor het geven van borstvoeding. Kim voelde precies aan wat onze behoeftes waren en weet van aanpakken. Wij hadden ons geen meer betrokken en lievere kraamhulp kunnen wensen en wij raden Kim dan ook aan ieder gezin aan!!

 • #46

  Richard & Judith (woensdag, 18 november 2020 17:21)

  Wij gunnen aan iedereen iemand als Kim tijdens de kraamweek! Veel verstand van zaken, goede tips, gezellig en super lief tegen zowel onze pasgeboren dochter als oudste dochter. Mede door Kim hebben we een hele fijne kraamweek gehad. We gaan je missen!!

 • #45

  Rick & Roos (dinsdag, 17 november 2020)

  Wij raden Kim zeker aan als kraamverzorgster. Tijdens mijn zwangerschap hield Kim contact met ons door af en toe een berichtje te sturen om te vragen hoe het ging. Hierdoor kon je al een beetje een band opbouwen. Op 7 november 2020 is onze prachtige dochter geboren, alleen wel drie weken te vroeg. Kim stond de volgende dag voor ons klaar en heeft ons geholpen bij al onze vragen. Door de ervaring van Kim en alle tips die zij voor ons had konden wij onze dochter leren kennen en haar alles bieden wat ze nodig had. Er komt veel op je af maar Kim bood een luisterend oor en zet je als ouders in je kracht. Wij kijken met veel plezier terug op onze kraamweek.
  Kim, nogmaals bedankt voor de goede zorgen. Liefs Rick, Roos & Feline

 • #44

  Wendy Balhan (maandag, 16 november 2020 19:41)

  Op 9 december 2018 hebben we ook een review geschreven. Onze tweede zoon werd toen geboren. Onze 'tante Kim' wilden wij weer uitnodigen mochten we in verwachting raken, want wat hadden we toen een fijne kraamweek. Op 29 oktober 2020 bevallen van een zoon en we hebben weer een hele fijne kraamweek gehad met Kim. Kim is behulpzaam, open, heeft kennis van zaken, gezellig, blend in met het gezin, waardoor alles goed en vertrouwd voelt. Ik was na 24 uur al ontslagen uit het ziekenhuis na een keizersnede, Kim heeft ons goed opgevangen en de zorg overnemen heb ik als zeer prettig ervaren. Onzekerheden weggenomen en alle vragen kunnen beantwoorden. Ze is een echte topper. Ons gezin is nu compleet, en ze kan dus niet nog eens komen kramen, maar anders hadden we haar zeker weer gekozen. Kim ik weet zeker dat jij nog heel veel gezinnen blij gaat maken met jouw aanwezigheid. Succes!

 • #43

  Niki, Dirk & Bowie (donderdag, 29 oktober 2020 12:21)

  Wat was het fijn om Kim in huis te hebben. Vanaf het begin tot na de kraamweek, is Kim erg betrokken geweest. Door haar liefde voor kinderen en haar professionaliteit, is onze kraamweek een stuk makkelijker geworden en konden wij met al onze vragen bij haar terecht. En daarnaast was het ook gezellig!
  Deze toch wel intense en nieuwe periode, had ik met niemand anders willen en kunnen delen dan met Kim. Dank je wel dat wij ons zo vertrouwd hebben gevoeld en dat je ons hebt geholpen met de onzekerheid die het nieuwe moederschap met zich mee brengt. Hopelijk ben je er weer, mochten wij nog een klein mensje op de wereld zetten.
  Liefs!

 • #42

  Marloes (+ man & dochters) (dinsdag, 27 oktober 2020 13:24)

  Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor onze kraamweek met Kim. Bij de zorg voor een pasgeboren baby zijn er vele wegen die naar Rome leiden. Kim kent ze op haar duim. Zonder je een richting op te duwen, deelt ze haar kennis en wandel je vol vertrouwen je eigen weg. Als je van het pad afraakt, stuurt ze je geruisloos bij of zoekt ze actief mee naar oplossingen. Kraamzorg naar mijn hart!
  Dat Kim daarnaast een keiharde werker is, huishoudelijke klussen klaart in een handomdraai, vrolijk, gezellig en superlief is voor de 'grote zus van drie', maakte dat ik met de kraamtranen in mijn ogen afscheid nam. Kim, dankjewel voor deze super beginweek!

 • #41

  Martin & Joyce (maandag, 19 oktober 2020 13:29)

  Wat hebben wij een fijne kraamhulp gehad van Kim! Kim heeft ons veel geleerd, goede adviezen gegeven en ze pakt door wanneer dat nodig is (ons kindje had op het randje geelzucht waar Kim direct actie op ondernam om dit te laten testen, hier zijn we erg blij mee!) Ook met onze verhuizing na de kraamweek heeft Kim geregeld dat de overdracht van het consultatiebureau goed is verlopen. Verder heeft Kim ons veel nuttige tips gegeven voor ons dochtertje en voor onszelf als kersverse ouders.
  Naast de leerzame tijd was het ook een hele gezellige tijd. Kim is een lieve, gezellige, vrolijke, directe kraamverzorgster met enorm veel kennis, die echt voor ons klaarstond.

  Kim, dankjewel voor alles!! We hopen je nog eens te zien en spreken!

  Liefs, Martin & Joyce

 • #40

  Kim en Violet (vrijdag, 04 september 2020 13:30)

  Ik ben onwijs blij en tevreden met de geleverde kraamhulp van naamgenoot Kim! Niet alleen is Kim een mooi mens, ze heeft ook veel kennis in huis en is ruimdenkend. Het was voor mij als alleenstaande moeder een spannende periode, zo na de bevalling,maar Kim was een rots in de branding. Mijn kraam locatie was niet alledaags en Kim kon daar zonder oordeel en flexibel mee omgaan. Ik heb veel van haar geleerd en Kim was heel empathisch voor mijn situatie. Mijn dochtertje doet het mede dankzij haar inzet nu heel goed. Ik kan haar alleen maar aanbevelen bij iedereen die een lieve maar ook goede kraamhulp zoekt. Ik had geen betere hulp kunnen wensen.
  Kim heel erg bedankt voor alles, ik zal je nooit vergeten.

 • #39

  Corien, Ephraim & Max (dinsdag, 07 juli 2020 11:33)

  Kim heeft ons perfect geholpen in de kraamweek. Ze weet heel veel en kon al onze vragen beantwoorden. Ze is behalve kundig ook heel gezellig en open; dat zorgde ervoor dat we haar alles durfden te vragen en ons altijd op ons gemakt voelden. We missen haar nu al en wensen iedereen zo'n prettige eerste kraamweek toe als wij hebben gehad met Kim.

 • #38

  Jennifer & Daan (zondag, 28 juni 2020 14:04)

  Hi Kim,

  Wij hebben onze kraamweek al zeer prettig ervaren, wij voelde ons helemaal op ons gemak en konden ook lekker lachen met elkaar.
  We hebben veel van je mogen leren en konden altijd terecht bij je als wij nog vragen hadden wanneer je al weg was.

  Voor iedereen die een kraamverzorgster zoekt, Kim it is!

  Kim, nogmaals heel veel dank voor alles en wie weet komen we elkaar nog een keer tegen.

  Liefs, Jennifer & Daan

 • #37

  Jessica, Jairo & Zaphirra (zaterdag, 13 juni 2020 22:06)

  Ik heb een fantastische kraamweek met jou gehad. Je bent zorgzaam, geduldig en hebt verstand van zaken. Je weet veel van borstvoeding. Ik had opstartproblemen met mijn borstvoeding en je hebt me daar super bij geholpen. Daarnaast was je ook nog eens een luisterend oor. Ook ben je bereikbaar voor vragen na de kraamweek. De week is voorbij gevlogen.

  Kim, bedankt voor alles!

  Liefs.
  Jessica, Jairo & Zaphirra

 • #36

  Lisa, Mouad, Daliyah & Imran. (zaterdag, 30 mei 2020 16:46)

  Lieve kim,

  Wat heb ik een leuke kraamweek gehad met jou! Je doet je werk met liefde en dat merk je echt ♡
  Ook heb je me super goed geholpen met de borstvoeding en kon ik jou op elk moment van de dag een berichtje sturen als je niet bij ons was.
  Heeeeeel erg bedankt voor de fijne tijd!

  Heel veel kusjes van ons.

 • #35

  Patricia, Bas & Julius (donderdag, 28 mei 2020 20:33)

  Dankzij Kim hebben wij een heel fijne kraamweek gehad. Niet alleen heeft ze ons voorzien van veel bruikbare tips en adviezen, het was ook heel gezellig. Kim is een lieve meid die ook nog eens beschikt over veel ervaring en dat merk je! Ze integreert op een heel natuurlijke en ongedwongen wijze binnen het huishouden, waardoor de tijd voorbij is gevlogen. Wij bedanken jou nogmaals via deze weg en hopen je nog een keer in te mogen schakelen.

 • #34

  Jeffrey, Rowenna en Gabriëla (donderdag, 23 april 2020 13:25)

  Lieve Kim,

  Wat was het bijzonder om jou bij de eerste week van onze eerste dochter te mogen hebben. In alles straal jij uit dat jij heel je werk met veel liefde en met je hart doet. Daarnaast weet jij heel goed de zorg en begeleiding aan te passen naar de situatie en persoon.
  Wij vonden het heel jammer dat het zo snel voorbij was en gaan je missen.
  Bedankt voor alles en mocht Gabriëla ooit een broertje of zusje krijgen weten wij je te vinden.

  Veel liefs,
  Jeffrey, Rowenna en Gabriëla

 • #33

  Charlotte, Robbert, Bobby & Coco (zondag, 29 maart 2020 18:22)

  Zo blij waren wij met lieve Kim! De kraamweek zo fijn ervaren en ze weet ontzettend veel. Voelde echt veilig bij haar omdat ze zoveel weet en je ook een zeker gevoel geeft als je iets voor het eerst doet. Vooral in deze eerste belangrijke week zo nodig gehad want het is ons eerste kindje. Kim geeft je ook de ruimte om zelf te ontdekken. En zo lief voor onze dochter Bobby. We hadden geen betere kraamweek met haar hulp kunnen wensen. Ik kan Kim echt iedereen aanraden.

  Kim, mega bedankt voor alles. We gaan je missen! Als we ooit een tweede krijgen weten we je te vinden :)

  Liefs!

 • #32

  Anneloes (maandag, 16 maart 2020 15:51)

  De zorg van Kim bij de geboorte van ons eerste kindje was super! Een betere start van ons gezin konden we ons niet wensen! Kim voelt ontzettend goed aan wat een kersvers gezin nodig heeft. Ze neemt de tijd voor zorg en vragen, creëert rust en denkt mee wat er nodig is.

  Lieve Kim, heel hartelijk dank voor je goede en vooral je lieve zorgen! Je hebt onze kraamtijd erg bijzonder gemaakt!

 • #31

  Jessey-May en Maroessia. (dinsdag, 04 februari 2020 17:12)

  Lieve Kim,

  Ik wil je bedanken voor de gezellige kraamweek. Al hoewel mijn kleine huisje weinig werk voor jou had vulde de tijd zich ruimschoots met gezellige gesprekken en koffie momentjes. Als een vriendin weet jij de juiste kennis op een tactvolle manier bij te brengen en is het gewoon jammer dat de kraamweek voorbij is.
  Ik zal je verder aan iedereen aanraden Kim en vind het super leuk om je in april terug te zien in de kraamweek van mijn zus!

  Heel veel liefs en Dank van

  Jessey-May en Maroessia.

 • #30

  Mattia & Elisa (vrijdag, 20 december 2019 15:40)

  We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij de super goede en lieve zorgen van Kim! Kim doet haar werk echt met passie, ze neemt overal de tijd voor, legt alles goed uit en je kan met al je vragen bij haar terecht. Kim het voelde echt alsof we je al veel langer kenden, we zijn super blij met je geweest. Bedankt voor alles!

 • #29

  Ruby en Boet (donderdag, 12 december 2019 20:35)

  Vanaf het moment dat Kim aan de deur stond hadden we een klik. Duidelijke uitleg, je weet wat je aan haar hebt. Kim is onwijs lief met onze twee andere jongens. Geeft hen precies de aandacht die ze nodig hebben en verdienen, in deze drukke periode. Al was het voor ons het derde kindje, je blijft vragen houden en Kim weet deze allemaal te beantwoorden. Ze zorgt dat je het moederschap met nog meer vertrouwen tegemoet gaat. Mocht er ooit een vierde komen ;-) dan zeker weer Kim! Kim dank je wel voor de fijne week, waarin je zorgde dat ik werd verzorgd en de rust nam die ik anders nooit genomen had.

 • #28

  Tessa en Bart (maandag, 09 december 2019 19:41)

  Wij waren superblij met Kim! Afgelopen kraamperiode was van ons eerste kindje en daarom was bijna alles nieuw voor ons. We konden ons echter geen betere kraamzorg wensen dan Kim. Vanaf het eerste moment voelde het heel vertrouwd toen Kim er was. Ze hielp zowel met onze kleine baby, maar daarnaast had ze ook nog oog voor ons als kersverse ouders. We konden met alle vragen bij haar terecht en soms stuurde ze ons letterlijk naar bed om uit te rusten. Al met al een top periode, waar wij zeer blij op terug kijken. De beste reclame is volgens mij het feit, dat wij niet verder zoeken mocht er ooit een tweede baby komen!

 • #27

  Angela (woensdag, 04 december 2019)

  Ik had me geen betere kraamzorg kunnen wensen. Kim legt alles heel goed uit, is erg lief en laat je helemaal op je gemak voelen. Ik wens iedereen zo een fijne kraamtijd als die ik had.
  Veel
  Liefs
  Angela

 • #26

  Yvette (maandag, 30 september 2019 00:43)

  Voor wie op zoek is naar de beste kraamverzorgster in Nederland: Kim Menning. Ze is betrokken en deskundig, een echte professional. Mijn eerste kraamweek vond ik intens en overweldigend en daarom was ik behoorlijk gespannen voor de tweede keer. Kim heeft mij alle rust en steun gegeven die ik nodig had. Daarnaast weet ze veel en kan ze haar kennis overdragen zonder je te overspoelen met informatie. Mocht er ooit een derde komen dan ga ik direct Kim bellen!

 • #25

  Lisanne en Niek (woensdag, 31 juli 2019 17:16)

  Zojuist Kim helaas moeten uitzwaaien. Wat een fijne, gezellige en adequate kraamverzorgende!
  Het voelde erg natuurlijk om je in huis te hebben in deze bijzondere periode en je adviezen op maat en hartstikke praktisch.

  Superbedankt en mocht het ooit nodig zijn zouden we je heel graag weer over de vloer willen!

 • #24

  Kyra (vrijdag, 05 juli 2019 14:52)

  Lieve lieve Kim,

  Vanaf dag 1 van de kraamweek voelde het al alsof ik je al veel langer kende. Je hebt me al het vertrouwen gegeven die een kersverse moeder van een pasgeborene nodig heeft. Alle vragen die ik had, had jij een gerust gevend antwoord op en gaf mij veel zelfvertrouwen. Je bent zo lief voor Maya en mij geweest en had daarbij ook oog dat ik goed voor mezelf zorgde, wat jij eigenlijk de hele week goed in de gaten hebt gehouden en daar ook streng in was! Ik ga je missen en wil je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor deze onvergetelijke eerste week met nieuwe indrukken, onzekerheden en hormonen. Eentje zoals Kim vindt je niet snel, ik ga je missen! Liefs Maya, Kyra en Oussama.

 • #23

  Pim & Renske (donderdag, 04 juli 2019 18:48)

  Lieve Kim,

  Met jouw rust, professionaliteit, humor, openheid en doortastendheid heb je ons gezin de beste start gegeven die we ons konden wensen. We hebben genoten van jouw aanwezigheid!

  Liefs, Pim & Renske

 • #22

  Mandy (vrijdag, 21 juni 2019 19:35)

  Kim is bij allebei mijn meisjes een ruime week bij ons geweest. Met Kim kun je echt genieten van je kraamtijd. Naast haar kennis en ervaring is zij ook super lief en behulpzaam. Ik kan me geen betere kraamhulp bedenken.

  Liefs Mandy

 • #21

  Marloes Wasserman (maandag, 20 mei 2019 17:54)

  Lieve Kim,
  Wat hebben we een geweldige eerste week gehad met onze zoon Kai en dat is grotendeels te danken aan jou! Je hebt ons het vertrouwen gegeven wat we nodig hadden door ons te helpen, te complimenteren, heel veel te leren en de juiste adviezen te geven (oa over borstvoeding, temperaturen, slapen, badje, etc). Je wist precies waar wij behoefte aan hadden en daardoor was het zo relaxed. We hebben een heerlijke week gehad en kunnen je niet vaak genoeg bedanken voor alles. We zijn er door jou klaar voor om zelfstandig voor ons kleintje te zorgen. Dank dank dank! Liefs

 • #20

  Joan, Yannick & James (dinsdag, 07 mei 2019 10:56)

  Wij zouden Kim bij iedereen aanraden! Kim komt niet in een klinische witte jas, maar lekker in haar eigen kleding. Het voelt niet aan alsof je huis over wordt genomen door een vreemde. Ze is down to earth, kan overal antwoord op geven, is erg behulpzaam maar geeft je ook de ruimte als alles gewoon goed gaat. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Behalve dat ze een op en top professional is, is Kim als persoon ook gewoon een topper. We kunnen nog steeds bij haar terecht, als we vragen hebben kunnen we haar altijd appen.
  Nogmaals bedankt voor alles Kim, mochten we ooit een tweede kindje krijgen dan weten we je te vinden ;)
  XX

 • #19

  Kim Heynekamp (zaterdag, 13 april 2019 10:13)

  Wij zijn super blij dat Kim bij ons gekraamd heeft! Kim is super lief en zorgzaam. Voor ons voelde Kim haar aanwezigheid al vanaf de eerste dag heel vertrouwd aan. Bryson is ons eerste kindje, alles nieuw, veel vragen en wat onzekerheden waar Kim ons heel professioneel maar vooral heel betrokken bij geholpen heeft. Ik zou iedereen Kim aanraden!! En over een paar jaartjes hopen we dat Kim ook bij onze toekomstige kindjes komt kramen! Heel erg bedankt voor alles Kim!

 • #18

  Muriël Peters (donderdag, 14 februari 2019 13:42)

  Kim heeft ons een hele goede kraamweek gegeven en we raden haar zeker aan! Ze was direct bij onze vanaf een plotselinge thuisbevalling. Ze is zorgzaam, is betrokken, no-nonsense en lief. Ze wist ons op de juiste momenten van strenger advies te voorzien om de rust te bewaren en ons zekerheid te geven als kersverse ouders. We kijken terug op een hele bijzondere periode met fijne ondersteuning van Kim!

 • #17

  Jolanda Boersma (maandag, 24 december 2018 19:33)

  Kim is een zeer lieve en betrouwbare en altijd goedlachse kraamverzorgende, weet ik als oma zijnde.
  Zij heeft mijn kleindochter die met 32 weken was geboren en mijn dochter en kleindochter liefdevol en met tips verzorgd.
  Kim daar zijn we je nog steeds dankbaar voor.
  veel liefs van ons.

 • #16

  Iris (maandag, 24 december 2018 18:31)

  Lieve Kim, wat zal ik eens over jou zeggen.. Vandaag was ons laatste dagje samen.. Vanaf de eerste dag dat je bij ons kwam kramen was er een klik. Er kwam een lieve mooie zorgzame vrouw binnen
  gelopen en het voelde meteen goed en vertrouwd. Je hebt echt fantastisch voor Damin en mij en mama gezorgd. Wanneer ik het even moeilijk had bracht jij rust, de zen haarzelf. Als ik het even niet
  meer zag zitten wist jij mij te vertellen dat ik het wel goed deed. Je legt alles zo goed en rustig uit en weet waar je het over hebt. Jij hebt mij het vertrouwen gegeven in mijzelf.. en alhoewel ik
  je het liefst hier elke dag bij ons zou hebben, al is het alleen voor de lach en de traan, de kraamtijd van je eerste kind maak je maar 1 keer mee en jij hebt die voor mij onvergetelijk gemaakt.
  Lieve lieve Kim ik ben je voor eeuwig dankbaar. Heel veel liefs, Iris.