Commentaren: 40
 • #40

  Kim en Violet (vrijdag, 04 september 2020 13:30)

  Ik ben onwijs blij en tevreden met de geleverde kraamhulp van naamgenoot Kim! Niet alleen is Kim een mooi mens, ze heeft ook veel kennis in huis en is ruimdenkend. Het was voor mij als alleenstaande moeder een spannende periode, zo na de bevalling,maar Kim was een rots in de branding. Mijn kraam locatie was niet alledaags en Kim kon daar zonder oordeel en flexibel mee omgaan. Ik heb veel van haar geleerd en Kim was heel empathisch voor mijn situatie. Mijn dochtertje doet het mede dankzij haar inzet nu heel goed. Ik kan haar alleen maar aanbevelen bij iedereen die een lieve maar ook goede kraamhulp zoekt. Ik had geen betere hulp kunnen wensen.
  Kim heel erg bedankt voor alles, ik zal je nooit vergeten.

 • #39

  Corien, Ephraim & Max (dinsdag, 07 juli 2020 11:33)

  Kim heeft ons perfect geholpen in de kraamweek. Ze weet heel veel en kon al onze vragen beantwoorden. Ze is behalve kundig ook heel gezellig en open; dat zorgde ervoor dat we haar alles durfden te vragen en ons altijd op ons gemakt voelden. We missen haar nu al en wensen iedereen zo'n prettige eerste kraamweek toe als wij hebben gehad met Kim.

 • #38

  Jennifer & Daan (zondag, 28 juni 2020 14:04)

  Hi Kim,

  Wij hebben onze kraamweek al zeer prettig ervaren, wij voelde ons helemaal op ons gemak en konden ook lekker lachen met elkaar.
  We hebben veel van je mogen leren en konden altijd terecht bij je als wij nog vragen hadden wanneer je al weg was.

  Voor iedereen die een kraamverzorgster zoekt, Kim it is!

  Kim, nogmaals heel veel dank voor alles en wie weet komen we elkaar nog een keer tegen.

  Liefs, Jennifer & Daan

 • #37

  Jessica, Jairo & Zaphirra (zaterdag, 13 juni 2020 22:06)

  Ik heb een fantastische kraamweek met jou gehad. Je bent zorgzaam, geduldig en hebt verstand van zaken. Je weet veel van borstvoeding. Ik had opstartproblemen met mijn borstvoeding en je hebt me daar super bij geholpen. Daarnaast was je ook nog eens een luisterend oor. Ook ben je bereikbaar voor vragen na de kraamweek. De week is voorbij gevlogen.

  Kim, bedankt voor alles!

  Liefs.
  Jessica, Jairo & Zaphirra

 • #36

  Lisa, Mouad, Daliyah & Imran. (zaterdag, 30 mei 2020 16:46)

  Lieve kim,

  Wat heb ik een leuke kraamweek gehad met jou! Je doet je werk met liefde en dat merk je echt ♡
  Ook heb je me super goed geholpen met de borstvoeding en kon ik jou op elk moment van de dag een berichtje sturen als je niet bij ons was.
  Heeeeeel erg bedankt voor de fijne tijd!

  Heel veel kusjes van ons.

 • #35

  Patricia, Bas & Julius (donderdag, 28 mei 2020 20:33)

  Dankzij Kim hebben wij een heel fijne kraamweek gehad. Niet alleen heeft ze ons voorzien van veel bruikbare tips en adviezen, het was ook heel gezellig. Kim is een lieve meid die ook nog eens beschikt over veel ervaring en dat merk je! Ze integreert op een heel natuurlijke en ongedwongen wijze binnen het huishouden, waardoor de tijd voorbij is gevlogen. Wij bedanken jou nogmaals via deze weg en hopen je nog een keer in te mogen schakelen.

 • #34

  Jeffrey, Rowenna en Gabriëla (donderdag, 23 april 2020 13:25)

  Lieve Kim,

  Wat was het bijzonder om jou bij de eerste week van onze eerste dochter te mogen hebben. In alles straal jij uit dat jij heel je werk met veel liefde en met je hart doet. Daarnaast weet jij heel goed de zorg en begeleiding aan te passen naar de situatie en persoon.
  Wij vonden het heel jammer dat het zo snel voorbij was en gaan je missen.
  Bedankt voor alles en mocht Gabriëla ooit een broertje of zusje krijgen weten wij je te vinden.

  Veel liefs,
  Jeffrey, Rowenna en Gabriëla

 • #33

  Charlotte, Robbert, Bobby & Coco (zondag, 29 maart 2020 18:22)

  Zo blij waren wij met lieve Kim! De kraamweek zo fijn ervaren en ze weet ontzettend veel. Voelde echt veilig bij haar omdat ze zoveel weet en je ook een zeker gevoel geeft als je iets voor het eerst doet. Vooral in deze eerste belangrijke week zo nodig gehad want het is ons eerste kindje. Kim geeft je ook de ruimte om zelf te ontdekken. En zo lief voor onze dochter Bobby. We hadden geen betere kraamweek met haar hulp kunnen wensen. Ik kan Kim echt iedereen aanraden.

  Kim, mega bedankt voor alles. We gaan je missen! Als we ooit een tweede krijgen weten we je te vinden :)

  Liefs!

 • #32

  Anneloes (maandag, 16 maart 2020 15:51)

  De zorg van Kim bij de geboorte van ons eerste kindje was super! Een betere start van ons gezin konden we ons niet wensen! Kim voelt ontzettend goed aan wat een kersvers gezin nodig heeft. Ze neemt de tijd voor zorg en vragen, creëert rust en denkt mee wat er nodig is.

  Lieve Kim, heel hartelijk dank voor je goede en vooral je lieve zorgen! Je hebt onze kraamtijd erg bijzonder gemaakt!

 • #31

  Jessey-May en Maroessia. (dinsdag, 04 februari 2020 17:12)

  Lieve Kim,

  Ik wil je bedanken voor de gezellige kraamweek. Al hoewel mijn kleine huisje weinig werk voor jou had vulde de tijd zich ruimschoots met gezellige gesprekken en koffie momentjes. Als een vriendin weet jij de juiste kennis op een tactvolle manier bij te brengen en is het gewoon jammer dat de kraamweek voorbij is.
  Ik zal je verder aan iedereen aanraden Kim en vind het super leuk om je in april terug te zien in de kraamweek van mijn zus!

  Heel veel liefs en Dank van

  Jessey-May en Maroessia.

 • #30

  Mattia & Elisa (vrijdag, 20 december 2019 15:40)

  We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij de super goede en lieve zorgen van Kim! Kim doet haar werk echt met passie, ze neemt overal de tijd voor, legt alles goed uit en je kan met al je vragen bij haar terecht. Kim het voelde echt alsof we je al veel langer kenden, we zijn super blij met je geweest. Bedankt voor alles!

 • #29

  Ruby en Boet (donderdag, 12 december 2019 20:35)

  Vanaf het moment dat Kim aan de deur stond hadden we een klik. Duidelijke uitleg, je weet wat je aan haar hebt. Kim is onwijs lief met onze twee andere jongens. Geeft hen precies de aandacht die ze nodig hebben en verdienen, in deze drukke periode. Al was het voor ons het derde kindje, je blijft vragen houden en Kim weet deze allemaal te beantwoorden. Ze zorgt dat je het moederschap met nog meer vertrouwen tegemoet gaat. Mocht er ooit een vierde komen ;-) dan zeker weer Kim! Kim dank je wel voor de fijne week, waarin je zorgde dat ik werd verzorgd en de rust nam die ik anders nooit genomen had.

 • #28

  Tessa en Bart (maandag, 09 december 2019 19:41)

  Wij waren superblij met Kim! Afgelopen kraamperiode was van ons eerste kindje en daarom was bijna alles nieuw voor ons. We konden ons echter geen betere kraamzorg wensen dan Kim. Vanaf het eerste moment voelde het heel vertrouwd toen Kim er was. Ze hielp zowel met onze kleine baby, maar daarnaast had ze ook nog oog voor ons als kersverse ouders. We konden met alle vragen bij haar terecht en soms stuurde ze ons letterlijk naar bed om uit te rusten. Al met al een top periode, waar wij zeer blij op terug kijken. De beste reclame is volgens mij het feit, dat wij niet verder zoeken mocht er ooit een tweede baby komen!

 • #27

  Angela (woensdag, 04 december 2019)

  Ik had me geen betere kraamzorg kunnen wensen. Kim legt alles heel goed uit, is erg lief en laat je helemaal op je gemak voelen. Ik wens iedereen zo een fijne kraamtijd als die ik had.
  Veel
  Liefs
  Angela

 • #26

  Yvette (maandag, 30 september 2019 00:43)

  Voor wie op zoek is naar de beste kraamverzorgster in Nederland: Kim Menning. Ze is betrokken en deskundig, een echte professional. Mijn eerste kraamweek vond ik intens en overweldigend en daarom was ik behoorlijk gespannen voor de tweede keer. Kim heeft mij alle rust en steun gegeven die ik nodig had. Daarnaast weet ze veel en kan ze haar kennis overdragen zonder je te overspoelen met informatie. Mocht er ooit een derde komen dan ga ik direct Kim bellen!

 • #25

  Lisanne en Niek (woensdag, 31 juli 2019 17:16)

  Zojuist Kim helaas moeten uitzwaaien. Wat een fijne, gezellige en adequate kraamverzorgende!
  Het voelde erg natuurlijk om je in huis te hebben in deze bijzondere periode en je adviezen op maat en hartstikke praktisch.

  Superbedankt en mocht het ooit nodig zijn zouden we je heel graag weer over de vloer willen!

 • #24

  Kyra (vrijdag, 05 juli 2019 14:52)

  Lieve lieve Kim,

  Vanaf dag 1 van de kraamweek voelde het al alsof ik je al veel langer kende. Je hebt me al het vertrouwen gegeven die een kersverse moeder van een pasgeborene nodig heeft. Alle vragen die ik had, had jij een gerust gevend antwoord op en gaf mij veel zelfvertrouwen. Je bent zo lief voor Maya en mij geweest en had daarbij ook oog dat ik goed voor mezelf zorgde, wat jij eigenlijk de hele week goed in de gaten hebt gehouden en daar ook streng in was! Ik ga je missen en wil je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor deze onvergetelijke eerste week met nieuwe indrukken, onzekerheden en hormonen. Eentje zoals Kim vindt je niet snel, ik ga je missen! Liefs Maya, Kyra en Oussama.

 • #23

  Pim & Renske (donderdag, 04 juli 2019 18:48)

  Lieve Kim,

  Met jouw rust, professionaliteit, humor, openheid en doortastendheid heb je ons gezin de beste start gegeven die we ons konden wensen. We hebben genoten van jouw aanwezigheid!

  Liefs, Pim & Renske

 • #22

  Mandy (vrijdag, 21 juni 2019 19:35)

  Kim is bij allebei mijn meisjes een ruime week bij ons geweest. Met Kim kun je echt genieten van je kraamtijd. Naast haar kennis en ervaring is zij ook super lief en behulpzaam. Ik kan me geen betere kraamhulp bedenken.

  Liefs Mandy

 • #21

  Marloes Wasserman (maandag, 20 mei 2019 17:54)

  Lieve Kim,
  Wat hebben we een geweldige eerste week gehad met onze zoon Kai en dat is grotendeels te danken aan jou! Je hebt ons het vertrouwen gegeven wat we nodig hadden door ons te helpen, te complimenteren, heel veel te leren en de juiste adviezen te geven (oa over borstvoeding, temperaturen, slapen, badje, etc). Je wist precies waar wij behoefte aan hadden en daardoor was het zo relaxed. We hebben een heerlijke week gehad en kunnen je niet vaak genoeg bedanken voor alles. We zijn er door jou klaar voor om zelfstandig voor ons kleintje te zorgen. Dank dank dank! Liefs

 • #20

  Joan, Yannick & James (dinsdag, 07 mei 2019 10:56)

  Wij zouden Kim bij iedereen aanraden! Kim komt niet in een klinische witte jas, maar lekker in haar eigen kleding. Het voelt niet aan alsof je huis over wordt genomen door een vreemde. Ze is down to earth, kan overal antwoord op geven, is erg behulpzaam maar geeft je ook de ruimte als alles gewoon goed gaat. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Behalve dat ze een op en top professional is, is Kim als persoon ook gewoon een topper. We kunnen nog steeds bij haar terecht, als we vragen hebben kunnen we haar altijd appen.
  Nogmaals bedankt voor alles Kim, mochten we ooit een tweede kindje krijgen dan weten we je te vinden ;)
  XX

 • #19

  Kim Heynekamp (zaterdag, 13 april 2019 10:13)

  Wij zijn super blij dat Kim bij ons gekraamd heeft! Kim is super lief en zorgzaam. Voor ons voelde Kim haar aanwezigheid al vanaf de eerste dag heel vertrouwd aan. Bryson is ons eerste kindje, alles nieuw, veel vragen en wat onzekerheden waar Kim ons heel professioneel maar vooral heel betrokken bij geholpen heeft. Ik zou iedereen Kim aanraden!! En over een paar jaartjes hopen we dat Kim ook bij onze toekomstige kindjes komt kramen! Heel erg bedankt voor alles Kim!

 • #18

  Muriël Peters (donderdag, 14 februari 2019 13:42)

  Kim heeft ons een hele goede kraamweek gegeven en we raden haar zeker aan! Ze was direct bij onze vanaf een plotselinge thuisbevalling. Ze is zorgzaam, is betrokken, no-nonsense en lief. Ze wist ons op de juiste momenten van strenger advies te voorzien om de rust te bewaren en ons zekerheid te geven als kersverse ouders. We kijken terug op een hele bijzondere periode met fijne ondersteuning van Kim!

 • #17

  Jolanda Boersma (maandag, 24 december 2018 19:33)

  Kim is een zeer lieve en betrouwbare en altijd goedlachse kraamverzorgende, weet ik als oma zijnde.
  Zij heeft mijn kleindochter die met 32 weken was geboren en mijn dochter en kleindochter liefdevol en met tips verzorgd.
  Kim daar zijn we je nog steeds dankbaar voor.
  veel liefs van ons.

 • #16

  Iris (maandag, 24 december 2018 18:31)

  Lieve Kim, wat zal ik eens over jou zeggen.. Vandaag was ons laatste dagje samen.. Vanaf de eerste dag dat je bij ons kwam kramen was er een klik. Er kwam een lieve mooie zorgzame vrouw binnen
  gelopen en het voelde meteen goed en vertrouwd. Je hebt echt fantastisch voor Damin en mij en mama gezorgd. Wanneer ik het even moeilijk had bracht jij rust, de zen haarzelf. Als ik het even niet
  meer zag zitten wist jij mij te vertellen dat ik het wel goed deed. Je legt alles zo goed en rustig uit en weet waar je het over hebt. Jij hebt mij het vertrouwen gegeven in mijzelf.. en alhoewel ik
  je het liefst hier elke dag bij ons zou hebben, al is het alleen voor de lach en de traan, de kraamtijd van je eerste kind maak je maar 1 keer mee en jij hebt die voor mij onvergetelijk gemaakt.
  Lieve lieve Kim ik ben je voor eeuwig dankbaar. Heel veel liefs, Iris.

 • #15

  Wendy Balhan (zondag, 09 december 2018 08:59)

  Er werd ons gevraagd een beoordeling te doen van onze "tante Kim", zo noemde onze zoon van 2 haar al op dag 1. Wij zijn nooit zo van de tienen geven, omdat er altijd wel verbeterpunten zijn. Alleen wij kunnen ze van onze kraamweek eigenlijk niet noemen. Vandaar een 10. Het voelde namelijk direct goed en vertrouwd. Onze zoon van 2 kijkt meestal de kat uit de boom, maar vanaf moment één had ze zijn hart al gestolen. Ze heeft oog voor ieder gezinslid, alhoewel moeder en pasgeboren kind natuurlijk op de eerste plek staan, vergeet ze de overige leden van het gezin niet. Ze zorgt voor een rustige sfeer, ze heeft kennis van zaken en weet ze goed over te brengen, handige tips, luistert naar de wensen van het gezin en vult ze hier en daar aan. Geen moment ervaren alsof ze "teveel" was. Goede gesprekken, ze wist mij als eigenwijze kraamvrouw goed te beïnvloeden, waardoor ik toch luisterde en mijn rust pakte. Eerlijkheidshalve missen we haar nu ook wel een beetje. Ze is zeer attent en heeft een speciaal plekje in ons hart. De dagen gingen snel voorbij, ze heeft ons met een zeker gevoel achter gelaten. Mochten we ooit weer in verwachting raken, Kim gaan we weer claimen. Dankjewel voor deze onvergetelijke kraamweek. Liefs gezin Bleker

 • #14

  Timonja Rowoud (woensdag, 05 december 2018 14:04)

  Kim heeft veel kennis over het pasgeboren kind. Zorgt ontzettend goed voor je want als newborn mama kan het allemaal best pittig zijn en Kim zorgt voor de rust in de eerste dagen. Kim is een rustig persoon die op de achtergrond ontzettend veel werk vericht en de gezondheid van mama en kind goed in de gaten houdt. En ook de vaders krijgen tips en tricks van haar. Zo leuk!

 • #13

  Jessica bijlsma (zondag, 25 november 2018 19:53)

  Wat was het fijn om kim als kraamverzorgster te hebben. Ze was lief, zorgzaam, professioneel, altijd een fijn gesprek, kortom ze heeft het hele pakket. Ze had oog voor het hele gezin, niets was haar te veel. Ik kan dan ook kim aanraden als kraamverzorgster, gegarandeerd een onvergetelijke kraamtijd. Kim bedankt voor de heerlijke kraamweek.
  (September 2015)

 • #12

  Sophie Hepkema (maandag, 19 november 2018 13:05)

  Kim heeft ons de meest fijne start gegeven met ons meisje! Ik kan iedereen Kim aanraden. Professioneel, enorm veel kennis, ondersteunend en ontzettend plezierige sfeer die Kim mee neemt. Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop Kim je helpt vertrouwen te krijgen in jezelf en hoe je het ouderschap leert ontdekken. Bovenal was het enorm gezellig met Kim, en hebben we een heerlijke week gehad met zn vieren! Dankjewel voor alles!
  (oktober 2018)

 • #11

  Sanne (maandag, 19 november 2018 12:30)

  Het was heel fijn om Kim als kraamverzorgster te hebben. Wat ik heel prettig vond is dat we kennis hebben gemaakt voor de kraamtijd. Toen wist ik: dit komt goed!
  Kim is heel lief, weet waar ze het over heeft en is super zorgzaam. Zelfs na de kraamtijd toch nog even checken hoe alles gaat. Dank je wel voor alles!
  ( sept 2018)

 • #10

  Dascha Willemsen (maandag, 19 november 2018 08:49)

  Kim heeft bij ons gekraamd vanaf 8/2016. Hele lieve en leuke meid & zeer persoonlijk, gezellig en professionele kraamverzorgende. Ze heeft ons ontzettend goed begeleidt en geholpen bij de eerste weken met onze kleine meid. Zoek je een lieve leuke gezellige profi kraamverzorgende, dan zal ik Kim zeker aanraden! (Aug/2016)

 • #9

  Cynthia (maandag, 19 november 2018 05:39)

  Kim heeft gekraamd bij de geboorte van onze eerste kindje. Super leuke, lieve meid met passie voor haar werk. Wat ik zo fijn vond, was haar luisterend oor en goede uitleg.
  Zij gaf ons een gerust gevoel en zorgde dat wij heerlijk op onze roze wolk konden vertoeven. (Januari 2015)

 • #8

  Iris (zondag, 18 november 2018 22:06)

  Kim heeft ons in de kraamweek van onze oudste zoon geholpen. Het was ons eerste kind en dus hadden we weinig ervaring maar daar heeft Kim direct verandering in gebracht! Het was heel laagdrempelig om met haar te communiceren; ze is heel open en past zich gemakkelijk aan. Ze voelde direct warm en zo vanzelfsprekend als het meubilair aan ;-) Boven alles is ze zeer kundig en ontzettend ervaren. Ook na de kraamweek bleef ze geïnteresseerd in de gezondheid van onze zoon waarbij destijds reflux was geconstateerd.
  Ik kan niet anders dan haar keihard aanbevelen!!
  (April 2014)

 • #7

  Sabine Hoogendijk (zondag, 18 november 2018 21:13)

  Heerlijke kraamtijd gehad dankzij Kim!
  Erg professioneel, zorgzaam, en erg lief, ook voor mijn andere dochter. Wij hebben super veel aan haar gehad.
  Kan niets anders zeggen dan dat het totaal pakket ronduit KLASSE was!!!
  (Augustus 2018)

 • #6

  Mirella van Os (zondag, 18 november 2018 18:51)

  Mijn 2de ervaring met kraamzorg, maar wat hadden we het getroffen met Kim, oog voor iedereen in het gezin. Zonder een woord te zeggen, precies weten wat ze voor je kan betekenen. Alles in goed overleg en altijd een fijn gesprek. Bedankt voor de goede zorgen!
  (augustus 2014)

 • #5

  Relika (7 maart 2014) (zondag, 18 november 2018 18:45)

  Geweldige kraamverzorgster die Kim! Ze was mijn rots en steun tijdens de spannende tijden. Een warm mens met een hart van Goud! Bedankt, lieve Kim!

 • #4

  Monique Logger (zondag, 18 november 2018 18:36)

  Kim is bij ons thuis geweest toen ik bevallen was van mijn zoon Mike. Kim is iemand waarmee je goede afspraken kunt maken. Ze is heel zorgzaam en zorgt ervoor dat je alle rust krijgt die je verdiend. Ik was erg ziek na de bevalling en Kim heeft mij en Mike goed verzorgd in die week. Wat ik als prettig heb ervaren is de structuur van elke dag . Op tijd een lekker fruitje en een overheerlijke lunch. Ik kan iedereen aanraden om Kim in huis te nemen. Ze is lief, zorgzaam en gaat professioneel te werk. Echt een aanrader voor elke aanstaande moeder.
  (Juli 2013)

 • #3

  Sora de Mooij (zondag, 18 november 2018 15:18)

  Na de bevalling voelde ik mij redelijk belabberd, maar Kim wist er toch voor te zorgen dat ik mij in de kraamweek kon ontspannen. Alles werd geregeld en mijn zoontje, vriend en ik zijn in de watten gelegd. Kim is heel professioneel, maar niet stijf en staat open voor ideeën van de kersverse ouders. Ik heb een heerlijke week gehad en kan Kim zeker aanbevelen! (Maart 2018)

 • #2

  Rowan Orlowsky (zondag, 18 november 2018 13:51)

  Erg blij met alle goede zorg! Het was even een rot periode na de keizersnede, maar de hulp van Kim maakte het allemaal een stuk makkelijker . Top, Bedankt !
  (Augustus 2018)

 • #1

  Maite van der Beek (zondag, 18 november 2018 13:47)

  Ik gun iedereen een Kim! Ze heeft zo goed gezorgd voor ons! Kim is zeer professioneel, maar ook ontzettend lief en zorgzaam. We missen haar nu al!
  (februari 2018)