Mocht je je willen aanmelden voor kraamzorg, dan kun je dit het beste via het contactformulier doen (zie menu "aanmelden").


Ik zal dan kijken of ik rond je uitgerekende datum nog plek heb, mocht dit zo zijn plannen wij, als je daar behoefte aan hebt, een telefonische kennismaking.


In dit gesprek zal ik vertellen;
-hoe ik te werk ga.
-hoe het verzekeringstechnische is geregeld als je kraamzorg krijgt van een zzp'er 
-de benodigde gegevens vragen om de inschrijving compleet te maken
- en is er natuurlijk ook ruimte om vragen te stellen.

 

Gedurende je zwangerschap zal ik je af en toe een berichtje sturen om te vragen hoe het met je gaat, je kunt ook altijd contact met mij opnemen als je tussendoor vragen hebt..


Rond de 32-34 weken zal ik een huisbezoek plannen (intake).
Tijdens dit gesprek zal ik vertellen over de aankomende bevalling (wanneer ga je mij bellen) en de laatste informatie voor de kraamtijd.


Ik ben gedurende je zwangerschap en kraamtijd altijd beschikbaar voor vragen (liefst via de app of mail)
En zal mijn best doen om je z.s.m. antwoord te geven.


Mocht het zo zijn dat ik rond je uitgerekende datum geen plek heb zal ik (als je dit wilt) aan mijn naaste collega Danielle vragen of zij nog beschikbaar is.
Het kan ook zo zijn dat ik de zorg wel samen met Danielle kan aannemen, als duo-zorg.
Dit betekend dat wij zorg garanderen maar dat wij niet van tevoren kunnen zeggen wie van ons komt, dit hangt af van wie er op het moment dat jij bevalt beschikbaar is. Soms delen we de zorg en zullen wij beide een aantal zorgdagen komen.


Uiteraard laat ik dit bij inschrijving al weten en zal ik tijdens de telefonische kennismaking vertellen hoe dat precies in zijn werk gaat.